A KÁRTYA AZ ÉLETÜNK

Kik vagyunk?

Mi vagyunk ország egyik egyik legrégebbi, de egyben legújabb kártyaboltja. 2020 nyarán a Figaro Bűvészboltban úgy döntöttünk, létrehozzuk a kartyacsomag.hu-t, hogy több mint ötven esztendő bűvészboltos tapasztalatával neked is értéket teremtsünk – ha a kártya az életed, közénk tartozol.

Ez tényleg egy közösség is?

Jó is, hogy kérdezed. Csatornáinkon Szabó Istvánnal, Gombkötő Alexszel és Szőke Kiss Vincével találkozhatsz. Kreatív tartalmakat, cardistry-t, kártya unboxingokat, tutorialokat és tanítós videókat láthatsz YouTube csatornánkon, instán és facebookon. Nem csak webshop vagyunk, szeretnénk veled élőben is találkozni, negyedévente ingyenes összejöveteleket szervezünk a kártya és a cardistry szerelmeseinek.  

Tudok élőben is vásárolni?

Ha nem vagy messze hivatalos bázisunktól, ami a Figaro Bűvészbolt, akkor CSAK ÉLŐBEN GYERE. Vásárlás előtt kedvedre válogathatsz csomagjaink közül, bontott kártyáinkat te magad is kipróbálhatod és nem utolsósorban találkozhatsz a Figaro Bűvészbolt profi bűvészeivel is, akikkel bármikor beszélgethetsz egy jót, szívesen adnak tanácsot és szívesen segítenek. Élőben az igazi. Találkozzunk.

Milyen szállítási opciók vannak?

1. Személyes átvétel a Figaro Bűvészboltban: nincs semmi plusz költséged, mi összekészítjük a csomagodat az üzletben – te jössz, készpénzben fizetsz és még trükköt is mutatunk neked. 

2. Utánvétes csomag: mi összerakjuk a csomagodat, te pedig az átvételkor fizetsz érte a postásodnak. A csomag átlagosan néhány munkanap alatt ott van nálad és 2500 Ft-ba kerül neked a szállítási díj. 

3. Átutalásos csomag: te átutalod bankszámlánkra a szükséges összeget, mi meg postára adjuk, amint látjuk, hogy beérkezett hozzánk a szükséges összeg.